Hari ni saya nak kenalkan seorang pengedar Shaklee yang sah yang sangat komited dalam bisnes Shaklee serta sedia membantu anda jika anda berminat untuk mengetahui mengenai produk-produk dan aktiviti perniagaan Shaklee.
Beliau adalah salah seorang pelajar di UTM Skudai yang sedang melanjutkan pelajaran di peringkat Phd dalam bidang Bioteknologi.

Anda berminat untuk mendapatkan produk Shaklee atau yang mahu menyertai Team Siti Latifah yang mahu berjaya dalam perniagaan dan mempunyai lebih masa untuk keluarga dan diri sendiri atau juga berminat untuk menambah pendapatan keluarga, boleh hubungi beliau di talian di bawah ;
Klik Whatsapp +60 11-3274 8760 untuk 
hubungi Cik Siti Latifah

Antara Keistimewaan Shaklee:

  • Produknya yang selamat dan diformulakan daripada bahan-bahan yang berkualiti tinggi serta tidak mengandungi bahan kimia yang merbahaya untuk kesihatan.
  • Di Shaklee para saintis yang menjalankan penyelidikan sentiasa mencari bahan dan ramuan yang tulen dan mujarab dari alam semula jadi.
  • Peluang perniagaan yang adil dan saksama untuk setiap pengedarnya.
  • Peluang untuk memulakan perniagaan dengan modal permulaan yang rendah serta anda juga dapatkannya secara percuma dengan pembelian produk secara bersyarat.


Hubungi saya Siti Latifah Pengedar Shaklee Malaysia

COD area UTM Skudai dan kawasan sekitarnya.
Perkhidmatan pos ke seluruh Malaysia termasuk Sabah & Sarawak
(PosLaju/Nationwide/Citylink/GDEX)

Follow instagram : @latifahkadir_tip
Klik Whatsapp +60 11-3274 8760 


Disclaimer : *Produk-produk ini tidak bertujuan untuk membuat diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.