Daftar Dropship VCS Annona Selepas Jatuh Cinta Dengan Serum Vitamin C

Sejak sebulan dua lepas kulit mula jadi macam kering dan mengelupas. Masa tu kalau boleh memang tak tinggal pelembap muka, minum banyak air. Tapi masih sama je kulit makin teruk.

Jadi buat la research produk-produk yang mana okey, tak merengsakan kulit, paling penting tidak pedihkan kulit. Cari punya cari sampai la jumpa kawan yang guna VCS dari Annona nih. 



MOS Nurtraceutical Sdn. Bhd. menghasilkan  rangkaian produk bagi membantu pengguna yang terjejas dengan masalah kulit seperti jeragat, jerawat serta tona kulit yang tidak sekata. Pengasasnya, Ony Nurhusni Mahad Nor berkata, rangkaian produk berkenaan dinamakan sebagai Vitamin C Series by Annona (VCS).

Vitamin C Serum mempunyai pelbagai fungsi, antaranya membantu untuk memudarkan kesan parut, mencerahkan kulit, mengurangkan jeragat serta menghaluskan liang pori. 

Lepas guna serum ni memang rasa best je kulit, tak melekit, mudah diserap ke dalam kulit dan tidak memedihkan.



Vitamin C yang terdapat dalam produk daripada sumber limau dengan beberapa herba dan bunga terpilih iaitu ekstrak bunga evening primrose, bunga sakura, buah peach dan aloe vera. Sumber dari alam semulajadi inshaAllah berkesan untuk kulit kita.

Oleh kerana kita pun pakai ok, maka nya kalau anda semua nak try, nak cuba Serum Vitamin C dari Annona nih boleh la contact saya. 



Post a Comment

0 Comments