Terjebak dengan BTS - Lirik Lagu Scenery By BTS Taehyung

Dari sejak masuk UPM dulu memang suka dengar lagu Cina  (lagi-lagi bila lepas kenal cik abang hehe) atau Korea. Takpun hindustan. Kira sejenis habis semua layan asalkan sedap didengar.

Tapi tak tahu kenapa lepas balik dari Seoul lepas memang sedikit terjebak dengan BTS nih hahhaha. Aduhai bila teringat umur sendiri jadi malu pula. Tapi layan lagu-lagu dia jela memang ada yang sedap telinga mendengar gituww hah.

Anyway, ada satu lagu nih salah seorang ahli BTS yang produce tajuk dia Scenery. Saya kongsikan lirik lagu dia yang penuh makna.

풍경 (Scenery) By Taehyung BTS


꽃들이 가득한 거리에 오늘도 그대를 보네요
내 안에 담겨질까요
새벽달이 지난 공원에 지금 내 감정을 담아요
이 노랜 그댈 향해요
밤하늘 달에게 비춰진 필름의 소리를 들어요

[ I see you today on the street full of flowers
Will it be in me?
I'm putting my feelings in the park after the early morning moon
This song is headed for you
I hear the sound of film from the moon at night ]

I still wonder wonder beautiful story
Still wonder wonder best part
I still wander wander next story
I want to make you mine

그 찰나에 시간의 그 모습을 놓친 내 마음이 아쉬워해
후회가 돼 다시 그 찰나가 있기를
달빛조각 하나하나 모아 조명을 만들 테니
어제와 같은 모습으로 내 앞에 와주세요.

[ That you missed that moment of time I feel sorry for my heart
I regret it, I hope have that chance again
I'll collect a piece of moonlight and make a light
Come in front of me like you did yesterday ]

I still wonder wonder beautiful story
Still wonder wonder best part
I still wander wander next story
I want to make you mine

Ah ah Ah ah Ah ah Ah Ahh 

I still wonder wonder beautiful story
Still wonder wonder best part
I still wander wander next story
I want to make you mine

발자국 남기고 떠나가시면 제가 그 온길 지킬게요
흑백속에 남길게요

Cuba korang try dengar kat youtube, slow motion je la tapi best didengar.


Post a Comment

4 Comments

  1. Haah.. best lagu nie baru dengar kat youtube. saya minat jimin dalam BTS..hehe

    ReplyDelete
  2. Ika pun suka BTS song,macam Fake Love, spring, anpanman, hihi.

    Visit Ika kat mommydailywellness.blogspot.com ok, tq😘

    ReplyDelete