Pertengahan tahun lepas hampir nak give up dah tulis blog ni sebenarnya. Sampaikan satu tahap, malas dah nak update blog! 

Padahnya domain expired. Aduhaii ! 

Tapi tiba-tiba rasa macam rugi pulak kan nak abaikan macam tu je. Trafik blog dah ada cuma tak dikembangkan je. Akhirnya sy register balik dgn domain yang baru iaitu eksplorasilea.com 




Cuba kutip balik semangat walaupun masih lagi tercari-cari arah kemana hala tujunya blog ini.. 

Dalam pencarian jalan, akhirnya saya jumpa dengan group blogger Biters dimana berkumpulnya blogger-blogger yang best, mature dan berpengalaman luas dalam dunia penulisan dan blog. 

Masa tu barulah ada nampak sinar dihujung gituu..

Target saya selepas ni nak cuba teruskan menulis dan share sebanyak mungkin info dekat blog. 

Mana tau dapat job sebagai Ghostwriter atau Contentwriter pula lepas nih kan

InshaAllah..

Mungkin pada sesetengah org, pencapaian saya nih taklah sehebat mana. 

Tapi untuk diri sy sendiri, ini adalah apa yang saya dah cuba usahakan dan akan cuba ditingkatkan dari masa ke semasa.

Dan paling tak lupa terima kasih banyak2 pada sis Siti Awadah (sishawa.com) sebab terima saya masuk dalam team Biters. 

Banyak sangat ilmu berharga yang dikongsikan dengan semua.

Apapun doakan saya ye kawan-kawan