Alhamdulillah, semalam dapat dah ID sebagai DS Mamasab Bakery yang sah gitu. Sebenarnya nak beli untuk makan sendiri jela sebab kawan sekolah jual, nampak macam sedap je ! So nak order, tapi akhirnya join ahli pulak dah. Nak-nak kawan terangkan bisnes module dengan semangat pula tuh, terjebaklah sekali ke dalam arena bisnes bakery.

Okey kalau korang nak tahu apa yang membuatkan saya join sekali pertamanya sebab join ahli adalah percuma. Macam-macam jugak la join bisnes dropship dulu dan ni kali pertama melibatkan makanan. 

Doakan berjaya ye semua, kalau korang nak join ahli contact kat form sebelah nih. Jangan lupa letak no phone nanti saya whatsapp.


cara join ejen mamasab


Beberapa perkara utama yang perlu ketahui sebelum menjadi Ejen Mamasab:

  1. 100% tanpa modal 
  2. Tak perlu pegang stok or membeli produk Mamasab untuk menjadi ejen kami. Sampai bila-bila tak wajib pun keluar kan modal walaupun anda sudah bergelar stokis mamasab nanti.
  3. Boleh buat santai, tapi kalau nak income banyak kena usaha lebih sikit.
  4. Tiada paksaan untuk membuat sales, itu semua anda yang tetapkan sendiri. Tapi kalau lebih 2 bulan tiada sales/atau pembelian ID boleh diterminate HQ.
  5. Tiada paksaan untuk buat secara full time, ejen secara part time turut di alu-alukan.
  6. HQ mamasab tidak pernah menyuruh ejen-ejen pegang stock. Malah, HQ tidak menggalak kan ejen-ejen pegang dan simpan stock sebenarnya untuk mengelakkan ejen daripada kerugian jika stock tak laku.
Okey, harap-harap berhasil la kali nih inshaAllah, amin !

Lia Razali