Entahlah macam-macam je benda viral dekat Tik Tok sekarang nih. Walaupun saya tiada akaun TikTok tapi nampak orang share dekat Youtube dengan IG pasal mainan comel-comel sekarang nih, Squishy pau dengan Pop-It. 


Anak-anak la yang tunjuk dekat Youtube kata macam best je kan. Sekali terbeli la pulak ! Serius memang macam rasa nak makan je squishy pau ni. Lembik je lepas tu boleh tekan, picit dan tarik sampai rasa puas hati.


mainan viral tiktok pop it
squishy pau

mainan viral tiktok
pop it

Patut la orang kata mainan ni sejenis stress reliever. Memang patut pun sebab asal rasa tak puas hati je pergi picit pau nih. Hilang stress terus. Korang ada yang dah beli ke tuh?


Saya beli dekat Shopee je. Yang kedai ni ready stock dekat Malaysia jadi taklah tunggu lama sangat nak sampai ke rumah tu.


Korang beli kat Shopee (yang ni ready stok Malaysia). Kalau yang lain banyak yang dari China so lambat sikit nak sampai.