Beli Mainan Viral TikTok Squishy Pau

Entahlah macam-macam je benda viral dekat Tik Tok sekarang nih. Walaupun saya tiada akaun TikTok tapi nampak orang share dekat Youtube dengan IG pasal mainan comel-comel sekarang nih, Squishy pau dengan Pop-It. 


Anak-anak la yang tunjuk dekat Youtube kata macam best je kan. Sekali terbeli la pulak ! Serius memang macam rasa nak makan je squishy pau ni. Lembik je lepas tu boleh tekan, picit dan tarik sampai rasa puas hati.


mainan viral tiktok pop it
squishy pau

mainan viral tiktok
pop it

Patut la orang kata mainan ni sejenis stress reliever. Memang patut pun sebab asal rasa tak puas hati je pergi picit pau nih. Hilang stress terus. Korang ada yang dah beli ke tuh?


Saya beli dekat Shopee je. Yang kedai ni ready stock dekat Malaysia jadi taklah tunggu lama sangat nak sampai ke rumah tu.


Korang beli kat Shopee (yang ni ready stok Malaysia). Kalau yang lain banyak yang dari China so lambat sikit nak sampai.

8 comments:

  1. alahai geram nya kat pau tu. gebu gebas gitu. silap2 haribulan anak2 kak digigitnya. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. gebu gebas serius! memang geram je picit :)

      Delete
  2. Comelnya. Kalau ada anak kecik kena hati-hati la takut dia ingat makanan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe betul, anak saya dah besar inshaAllah okey :)

      Delete
  3. bukan anak yang seronok main tapi emaknya pun heheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulaa, mak je yang main akhirnya : )

      Delete
  4. Squishy pau tu xpenh tgk, tgk pop2 tu byk tgk org pkat beli, mcm best jugk yer, hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. squishy pau tengah viral sekarang nih hehe

      Delete

Terima kasih atas komen dan sudi singgah blog saya

[ Comments at your own responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988 ]