Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Pengenalan & Hubungi Saya


Mengenai Penulis

Bismillahirrahmanirrahim,

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

InshaAllah dengan izinNya melalui penulisan di blog ini saya ingin kongsikan kepada para pembaca tentang hal kekeluargaan, petua kesihatan dan juga kecantikan. Selain itu saya juga mungkin berkongsi tentang perihal isu-isu semasa yang berlaku di sekeliling kita.

Saya mungkin bukanlah orang yang pakar dan berpengalaman luas di dalam bidang yang disebutkan. Namun perkongsian ini lebih dari hasil pengalaman sendiri dan juga melalui rujukan dari beberapa sumber yang ada.

Penulis Upahan Sambilan

  • Selain itu laman ini juga menjadi medan latihan saya termasuk sebagai portfolio berkaitan kerjaya sampingan saya sebagai seorang penulis upahan secara separuh masa (Freelance Writer/Ghostwriter)
  • Saya sangat berharap untuk membantu usahawan, terutama usahawan online untuk membina profil, penjenamaan dan juga pengiklanan melalui servis penulisan yang saya tawarkan.
  • Penulisan yang saya tawarkan adalah dari jenis mesra SEO dan mengandungi kata kunci yang diinginkan oleh klien.

Pengunaan Bahasa Pengantar :


Selain itu Bahasa yang digunakan di dalam blog ini adalah campuran dari Bahasa Inggeris dan juga Bahasa Melayu ( mungkin juga terdapat pelbagai bahasa rojak). 

Oleh yang demikian harapan saya anda dapat membaca dengan berlapang dada. Jika ada maklumbalas kesalahan info ataupun bahasa, anda boleh hubungi saya dengan mengisi borang (contact form) di sebelah kanan blog ini.

Untuk sebarang pertanyaan berkaitan pengiklanan serta servis penulisan (ghost writer), boleh hubungi saya menerusi :


    Email        : haulia.razali@gmail.com

    Whatsapp : KLIK SINI

Post a Comment for "Pengenalan & Hubungi Saya"